Hoppa till sidans innehåll

Info om träningsavgift för medlemmar


Vi vill att ni som deltar på veckoträningarna och/eller nyttjar lokalen (träning, träningsredskap/utrustning, dusch, omklädningsrum) betalar in en träningsavgift på klubbens bg. 135-6252. Att denna avgift betalas av de som deltar på träningarna är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva träningar i Roddens Hus då vi är en ideell förening.

Träningsavgift för att träna i Roddens Hus 300 kr/halvår/person (1/1-30/6 alt 1/7-31/12). Det går bra att antingen betala in per halvår eller för ett helt kalenderår på en gång, 500kr/kalenderår. För träningsavgiften får man delta på veckoträningarna.

För att delta på träningarna bör man givetvis även vara medlem. Medlemskap aktiv 250 kr eller medlemskap familj 500 kr samt träningsavgiften ovan. Det går bra att prova på någon gång innan man betalar in träningsavgiften. 

Ungdomar får delta på träningarna utan att betala träningsavgift tom. året man fyller 18 år. Medlemsavgiften ska dock erläggas.

Vi får alla som är där och tränar hjälpas åt med städning av lokalen, städveckor fördelas ut till de som har betalat träningsavgift.


För er som vill vara medlemmar i klubben och delta i aktiviteter utan att nyttja lokalen (kyrkbåtsrodd, cykelträningar, löpträningar mm) räcker det att betala in medlemsavgiften som tidigare år.

Frågor angående träningsavgift eller medlemsavgift besvaras av Isabella Niss (This is a mailto link)

Observera att denna information inte gäller för er som endast avser att delta på seniorträningarna.

Uppdaterad: 27 DEC 2016 21:00 Skribent: Lovisa Niss

Klicka nedan för att komma till hemsidan för Brudpiga RK

Brudpigalogga genomskinlig

Samarbetspartners

AgnasArk

'

mårtas el

agnasark-001

jackon

fakab

st mikaelskolan

dalaklimat

lindab

assa

eb hedlund

teamgöthes

ostnor

tomoku_hus

iCell

Akero_logga

finja logga

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info