Hoppa till sidans innehåll

Veckoträningar för medlemmar som betalat träningsavgift


För att delta på träningarna vill vi att ni har betalat in aktivt medlemsskap alternativt familjemedlemskap samt betalat träningsavgift. 

Information om träningsavgift för medlemmarna finns här >>

 

Det finns gemensam träning och egen träning att välja på. Se dagar och tider i bokningschemat på http://brudpiga.bokamera.se

Egen träning

Egen träning inomhus innebär träning på egen hand i Roddens Hus. Det finns en del färdiga pass man kan köra om man vill och träningsutrustningen och cyklar/roddmaskiner finns tillgängliga.

Gemensam träning (inomhus)

Gemensam träning inomhus alternativt på balkongen vid bra väder. Gemensamma träningen är inomhus alla dagar utom måndagar. 

Gemensam träning (utomhus)

Gemensam träningen är utomhus på måndagar. Vi är utomhus oavsett väder så det är kläder efter väder som gäller och vi kommer inte ställa in pga. dåligt väder. Däremot så kommer vi anpassa vad vi gör och t.ex. vara under tak vid dåligt väder. Upplägget på passen kommer att variera och alla kan vara med då man kan anpassa efter egna förutsättningar. Det kan vara lite löpning i passen ibland för de som vill men vill/kan man inte springa så går det bra att vara med ändå då löpningen är frivillig. 
   

Bokning av träning

All träning behöver bokas. Detta för att säkerställa att vi inte blir för många och för att träningarna ska kunna planeras efter gällande restriktioner. Kan antingen bokas via länk eller via appen "BokaMera".

Läs hur du bokar träningspassen här >>

Praktisk info

  • Antalet lediga bokningsbara platser syns vid bokning. 
  • Träningarna blir tillgängliga och kan bokas 8 dagar i förväg.
  • Avboka senast: 45 minuter innan start - var snäll och avboka i så god tid som möjligt om du fått förhinder
  • Boka senast: 30 min innan start

På träningarna inomhus kan det se ut att finnas många bokningsbara platser men vi kommer inte vara fler än att vi kan sprida ut oss bra så vi inte behöver trängas. Är många anmälda kommer vi blockera platser så vi inte blir för många, men det görs bara vid behov. (Systemmässigt kan vi inte lägga olika antalet platser på i inomhus och utomhusträning med vårt abonnemang).

För att vi alla ska hjälpas åt att minska risken för smittspridning ber vi er som tränar i lokalen att stanna hemma om man har symptom, hålla avstånd och god handhygien. 

Länk för att boka träningspass: http://brudpiga.bokamera.se

Läs hur du bokar träningspassen här >>

DSC_0030

Uppdaterad: 05 MAJ 2022 20:26 Skribent: Lovisa Niss

Klicka nedan för att komma till hemsidan för Brudpiga RK

Brudpigalogga genomskinlig

Samarbetspartners

AgnasArk

'

mårtas el

agnasark-001

jackon

fakab

st mikaelskolan

dalaklimat

lindab

assa

eb hedlund

teamgöthes

ostnor

tomoku_hus

iCell

Akero_logga

finja logga

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info